Hírek / 2015-04-22

A konferencián elhangzott előadások

Mitől vagyunk elhízva – egészséges életmód a táplálkozástudományi szakember szemével
(Kubányi Jolán, MDOSZ elnök)

Egészséges táplálkozás. Hogyan vélekednek a fogyasztók?
(Jasák Helga, Szakály Zoltán, DE GTK)

Testedzés, sportolás minden nap?
(Monspart Sarolta egészségfejlesztő, tájfutó világbajnok)

NU-AGE projekt: a tudomány és az élelmiszeripar együttműködése az egészséges időskor elősegítése érdekében
(Pauer István, ÉFOSZ főtanácsadó)

Az élelmiszeripar felelőssége: az ÉFOSZ kezdeményezésének bemutatása
(Szöllősi Réka, ÉFOSZ ügyvezető igazgató)

Vállalati példák: miért érdemes a kezdeményezéshez csatlakozni?

Detki Keksz Kft.
(Juhászné Lipusz Marianna, export és marketing igazgató)

Univer Product Zrt.
(Palotás Gábor, Stratégiai és fejlesztési igazgató)