Home / Amire büszkék vagyunk…

Amire büszkék vagyunk…

Önkéntes cukortartalom-csökkentésre készül a hazai élelmiszeripar

Tagvállalataink újabb önkéntes vállalásokat terveznek a termékeik cukortartalmának további csökkentése...

Jun 15, 2018

Az egészségmegőrzéssel kapcsolatos egyéb társadalmi célú tevékenység

Az élelmiszer-feldolgozó vállalatok országszerte játszótereket építenek, gyűjtőakcióikon keresztül...

Jun 18, 2014

A mérleg nyelve: a testmozgás népszerűsítése

A magyar közgondolkozásban, a sajtóban, az oktatásban az egészséges életmóddal kapcsolatban még...

Jun 18, 2014


Felelősséggel a jövőért: önszabályozás a marketingben

Számos gyártó csatlakozott egy olyan kezdeményezéshez, melynek alapján az általános iskolákban...

Jun 18, 2014

A Nutrikid program

A gyártók egyéb, egészségtudatosságra nevelő, termékreklámtól mentes iskolai oktatási programokat...

Jun 18, 2014

TÉT Platform – Összefogással az egészséges társadalomért

A Táplálkozás, Életmód, Testmozgás Platform egy olyan kezdeményezés, amely Magyarországon egyedülálló...

Jun 18, 2014


A hozzáadott cukor mennyiségének csökkentése

Az édesipar is jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy palettája minél inkább megfeleljen...

Jun 18, 2014

Az élelmiszerek telített zsírsav és transzzsírsav tartalmának csökkentése

A köztudatban tévesen a transz-zsírsavak legismertebb forrása a margarin. Ez a tévhit abból adódik,...

Jun 18, 2014

A termékek só- és glutamát-tartalmának csökkentése

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által meghirdetett állami só-csökkentő...

Jun 18, 2014


Termék-reformuláció

A fejlesztésre fordítható forrásokat a cégek részben az egészséges életmód ösztönzése érdekében...

Jun 18, 2014