Tagvállalataink újabb önkéntes vállalásokat terveznek a termékeik cukortartalmának további csökkentése...
Tagvállalataink újabb önkéntes vállalásokat terveznek a termékeik cukortartalmának további csökkentése...
Az élelmiszer-feldolgozó vállalatok országszerte játszótereket építenek, gyűjtőakcióikon keresztül...
A magyar közgondolkozásban, a sajtóban, az oktatásban az egészséges életmóddal kapcsolatban még...
Számos gyártó csatlakozott egy olyan kezdeményezéshez, melynek alapján az általános iskolákban...
A gyártók egyéb, egészségtudatosságra nevelő, termékreklámtól mentes iskolai oktatási programokat...
A Táplálkozás, Életmód, Testmozgás Platform egy olyan kezdeményezés, amely Magyarországon egyedülálló...
Az édesipar is jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy palettája minél inkább megfeleljen...
A köztudatban tévesen a transz-zsírsavak legismertebb forrása a margarin. Ez a tévhit abból adódik,...
Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által meghirdetett állami só-csökkentő...
A fejlesztésre fordítható forrásokat a cégek részben az egészséges életmód ösztönzése érdekében...