Amurex GM Hungária Kft.

Cégünk, az AMUREX GM Hungaria Kft. (Budaörsi Élelmiszerallergia Szaküzlet) 10 éve foglalkozik gluténmentes termékek forgalmazásával. Kenyeret és pékárut 5 éve készítünk folyamatosan igazodva a piaci igényekhez.

Finom és jó állagú gluténmentes péksüteményt, kenyeret készíteni nagy kihívás. Mi mégis megpróbáltuk és az elmúlt évek azt mutatják, sikeres a próbálkozás. Árukínálatunk kiemelkedő a gluténmentes piacon, mivel termékeink ízükben és állagukban leginkább közelítik a hagyományos pékáruk világát. Kizárólagos gluténmentes beszállítói vagyunk a Lipóti pékségeknek, Príma Péknek, bioboltoknak, stb. Termékeink országosan elérhetőek, ismertek és igen közkedveltek. Saját készítésű mirelit termékeket 2015 elejétől forgalmazunk. Már több nagy cég (Matusz-vad, Helit) kínálatában is megtalálhatóak vagyunk. Termékeinket belföldön és külföldön egyaránt forgalmazzák (Szlovákia, Ausztria, Románia)

A választék folyamatosan nő, ma is valami újdonságon törjük a fejünket, hogy még teljesebb legyen a választék, hogy gluténmentes péksütit enni élvezet legyen, ne pedig kényszer. Termékpalettánkat 2014 tavaszától  11 ízletes gluténmentes töltött és töltetlen kekszekkel egészítettük ki, melyek 3 illetve 6 hónapos szavatossági idővel rendelkeznek.

Vállalásaink:

Termékeink hozzáadott cukortartalmának fokozatos csökkentésével hozzásegítjük fogyasztóinkat a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti cukorfogyasztás eléréséhez

Sok ember úgy gondolja, hogyha egy termék gluténmentes, akkor fogyókúrás is egyben, ez nem feltétlenül állja meg a helyét. Azonban egyre inkább szeretnének ennek az igénynek is megfelelni és ebből a szempontból is egészségsebbé tenni az életüket. Ennek érdekében keressük a legjobb édesítőszert, hogy termékeink ízvilága megmaradjon, viszont a cukortartalom csökkenjen és cukorbeteg lisztérzékenyek is megtalálják a legfinomabb péksüteményeket a kínálatunkban.

Az egészségesebb táplálkozás jegyében egy éven belül 5 termékünk cukortartalmát csökkentjük, mely termékpalettánk 20%-át képezi.

Hátrányos helyzetű gluténérzékeny gyermekek támogatása: 
Vállaljuk, hogy hátrányos helyzetű, gluténérzékeny gyermekek táplálkozását segítjük, hogy a gluténmentes táplálkozásra történő átállás könnyű és megfelelő anyagi háttér hiányában is megvalósuljon.

.

Üzletünk címe:

2040 Budaörs, Szabadság út 14. (belső udvar) Üzletünket a Nefelejcs köz felől a ház udvarába betérve közelítheti meg.

Telefonszám: 06-23/441-465

E-mail: glutenmentesbolt@gmail.com

 

 

Beszámolók:

2016. évi beszámoló letöltése