Bonduelle Central Europe Kft.

Ma a Bonduelle hazánk egyik jelentős élelmiszer-feldolgozója. Az 1853-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon, és jelenleg 1000 embert foglalkoztat az országban található 3 gyárban (Nagykőrös, Békéscsaba, Nyírszőlős) és egy budapesti irodában. A gyárak a hazai igények kielégítése mellett, jelentős export tevékenységet is végeznek. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel: olyan konzerv- és fagyasztott zöldségek gyártója, mint a kukorica, bab, zöldborsó, gomba.  A Bonduelle cégcsoport magyarországi üzemei termékeikkel hozzájárulnak a lakosság, nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti egészséges életmódjának fenntartásához. Telephelyeinken, hozzájárulunk a lakosság nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti életmód megismertetéséhez és termékeinkkel ösztönözzük a fogyasztókat az életmód váltásra. Multinacionális vállalatként hozzájárulunk a kiemelt minőségű termékek gyártásához és a nemzetközi jelenlétünkkel biztosítjuk az élelmiszeripari szaktudás teljeskörű ismeretét.

Vállalásaink:

Termékeink cukortartalmának csökkentésével hozzásegítjük fogyasztóinkat a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti cukorfogyasztás eléréséhez
A következő 3 évben vállaljuk, hogy a normál édes kukorica konzervek esetén a jelenlegi cukortartalmat minimum 25%-al lecsökkentjük.
Az országos cukor csökkentési projektet támogatni kívánjuk a cukor mentes, szuper édes fajtájú, kukorica konzervek magyarországi kereskedelmekben történő értékesítésével és a piaci rész növelésével.

Hozzásegítjük fogyasztóinkat a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti sóbevitel fokozatos eléréséhez
Termékeinkkel hozzájárulunk a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti sóbeviteli értékek tartásához.
Vállaljuk, hogy az export piacra bevezetett “fél sós” és “só” nélküli felöntőlével értékesített kukorica konzerveinket, a magyar piacra is bevezetjük.

“Mentes termékek”
Magyarországi üzemeinkben kiemelt szerepet tulajdonítunk az ételintolerancia által okozott megbetegedések csökkentésére, azáltal, hogy az allergiát okozó anyagokat törekszünk teljesen kizárni termékeinkből.

Támogatjuk és ösztönözzük az aktív életmód népszerűsítését szolgáló programokat és kezdeményezéseket.
Segítjük és ösztönözzük a fogyasztókat az aktív, testmozgással teljes életmódhoz és az egészséges táplálkozáshoz.
Rendezvényeinkkel hozzájárulunk a fogyasztói tudatosság emeléséhez.
A mi városunk! program ismertetője