Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft.

1_cocacola

Vállalásaink:

 Az aktív életmód támogatása

Aktív életmódra bátorítjuk fogyasztóinkat, és arra, hogy csatlakozzanak Testébresztő programunkhoz. Vállaljuk, hogy aktív életmód programunkat reklámozzuk olyan felületeken, mint például egyes reklámfilmjeink, egyes termékcímkéink és egyéb marketingfelületeink.

Kötelezettséget vállalunk arra, hogy bátorítsuk fogyasztóinkat arra, hogy aktívabb életmódot éljenek, és a Testébresztő programon keresztül megértsék az energiaegyensúly fontosságát, amelyet 2005-ben indítottunk. Folytatjuk a figyelemfelhívást a program iránt, és vállaljuk, hogy különböző sporttevékenységekkel évente legalább 100 000 embert megmozgatunk.

Címkézés

Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a törvényi kötelezettségen felül minden termékünk csomagolásán, ahol ésszerű, feltüntetjük a referencia beviteli értéket a csomagolás elülső oldalán annak érdekében, hogy a vásárlók informált döntéseket tudjanak hozni. A vállalásunkat 2015. december 31.ig teljesítjük.

Kalória-tartalom csökkentés

Hozzásegítjük fogyasztóinkat egészséges testsúlyuk fenntartásához, a bevitt és ledolgozott kalóriák egyensúlyban tartásával. Ezt a célunkat a következőkkel kívánjuk elérni:

Széles termékportfóliót kínálunk, beleértve az alacsony-energiatartalmú termékalternatívákat, illetve a jelenlegi termékválaszték némely formulájának felülvizsgálatát.

Különböző csomagolás-méretek széles választékát biztosítjuk a portfolión belül.

Felelős reklám

A magyar EU Pledge egyik első aláírójaként vállaljuk, hogy termékeinket felelősen reklámozzuk és nyilvánosságra hozzuk az éves audit eredményét.

Beszámolók:

2015. évi beszámoló letöltése

2016. évi beszámoló letöltése