Ed.Haas Hungaria Kft.

Az Ed.Haas Hungaria Kft. már 27 éve a hazai élelmiszergyártás és – kereskedelem meghatározó szereplője és a régió stabil munkaadó vállalata. Cégünk egy családi tulajdonban lévő, családias hangulatú és a család minden tagja számára hasznos és élvezetes termékeket kínáló vállalkozás amely megalakulásától kezdve azon fáradozik, hogy a fogyasztói igények maximális kielégítésén túl a lehető legjobb minőségű, egészséges alapanyagokból készült termékekkel lássa el a vásárlókat.

Termékpalettánk ennek megfelelően rendkívül széles: a gluténmentes, természetes színezéket és aromát tartalmazó Haas Natural pudingporok, sütési és főzési segédanyagok mellett jánossomorjai gyárunkban készülnek például a Quittin zselésítő befőzőszerek, de mustár-és szója készítmények is megtalálhatóak választékunkban. Kiemelt szerepet töltünk be a kereskedelmi márkák gyártása területén. Cégünk Magyarország piacvezető pezsgőtabletta forgalmazója*. Gyártási tevékenységünk mellet olyan neves nemzetközi márkák kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk mint a Manner, PEZ vagy a Zaini.

Felelősen gondolkodó vállalatként működésünket folyamatos innováció jellemzi, és már a kezdetektől elsődleges szempont volt számunkra hogy egészséges, allergénmentes termékek kifejlesztésébe invesztáljunk energiát.

Üzemünk gluténmentes, a közeljövőben megvalósuló célunk hogy laktózmentes üzemmé váljunk.

Mivel elkötelezett hívei és követői vagyunk az egészséges életvitelnek és táplálkozásnak, így minden alkalmat megragadunk hogy az aktív, egészséges életmódot szolgáljuk és ennek fontosságára felhívjuk fogyasztóink figyelmét.

Ezen okból kifolyólag Haas Vital pezsgőtabletta szortimentünkkel 2017. június 1-szeptember 30 közt sportolásra, aktív életmódra buzdító, nyereményjátékkal egybekötött promóciót szervezünk. Ezen aktivitás kapcsán szeretnénk az ÉFOSZ vállalásainak 9. számú pontjához szeretnénk csatlakozni.

 

*(A háztartások által 2012/2013-ban vásárolt mennyiség alapján. A pezsgőtabletta-piaci adatok a GfK Consumer Scan 2000 magyar háztartásból álló reprezentatív mintán alapulnak.)

 

Vállalásaink:

 

Tévéreklámjainkban, termékeink címkéjén és egyéb a termékekhez köthető módon aktív életmódra felhívó üzenetet helyezünk el.

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 2017. június 1-szeptember 30 közt sportolásra, aktív életmódra buzdító, nyereményjátékkal egybekötött promóciót szervez. Ebben az időszakban limitált pezsgőtabletta szériával jelenünk meg a piacon, melyek grafikája az egészséges életmódra hívja fel a figyelmet. A nyereményjáték részletei a www.haas.hu oldalon olvashatóak.

 

3vissza