Első Pesti Malom- és Sütőipari ZRt.

Az Első Pesti Malom- és Sütőipari Zrt (EPMS Zrt.) 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, a magyar mezőgazdasági termékek és a magyar élelmiszer feldolgozás elkötelezett szereplője. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy termékeinkkel megfeleljünk a jelen és jövő kihívásainak és a magyar fogyasztók asztalára igazi jó minőségű magyar termék kerüljön.

Vállalásaink:

Előrecsomagolt termékeink 75 %-án (a kötelező tápértékjelölési előírásokon túlmenően) 2017. december 31-ig feltüntetjük az egy adagban található tápanyag és energia-tartalom mennyiségeket, valamint a referencia beviteli értékhez viszonyított százalékos értékeket.
Az EPMS Zrt. hangsúlyt helyez arra, hogy a kiskereskedelmi vásárlóinknak és fogyasztóinak minden tápérték-információt meg kell adni, hogy egyértelmű, átlátható vásárlási döntést hozhassanak és ezzel is segítsük a helyes táplálkozást.

Vállaljuk, hogy 2016 év végére (azaz egy évvel korábban a fő vállaláshoz képest) a kiskereskedelmi forgalomban kapható termékeink 95%-án megvalósítjuk a referencia beviteli értékeket.

Vállaljuk, hogy honlapunkon 2015 év végére minden termékünkre (webshop) közzétesszük a kiskereskedelemi forgalomban kapható termékeink megjelenítésekor – a jogszabályban előírt tápérték-adatokon felül – feltüntetjük az egy adagra vonatkozó tápérték-információkat, továbbá a referencia beviteli értékhez viszonyított %-os értékeket, hogy hozzásegítsük fogyasztóinkat a kiegyensúlyozott, változatos étrend összeállításához.

Termékeinket felelős módon, az ún. EU Pledge rendelkezései szerint reklámozzuk.
Az EU Pledge aláírásával elköteleztük magunkat, hogy termékeinket felelős módon reklámozzuk .

Vállaljuk, hogy a jövőben is az EU Pledge elveit szigorúan követve reklámozzuk termékeinket.

Vállaljuk, hogy egyáltalán nem hirdetünk, vagy kizárólag a gyermekek táplálkozási igényeire szabott termékeinket hirdetjük a gyermekeknek szóló médiában.

Vállaljuk, hogy nem népszerűsítjük termékeinket általános iskolákban, kivéve kifejezetten oktatási célból, ha erre felkérést kapunk, illetve ha megállapodunk az iskola vezetőjével.

Támogatjuk és ösztönözzük az aktív életmód népszerűsítését szolgáló programokat és kezdeményezéseket.
2015 végéig minimum 5 olyan terméket fogunk kifejleszteni, amelynek táplálék fogyasztás szempontjából kedvezőbb hatása van az aktív életmódot folytató fogyasztók számára (pl. teljes kiőrlésű termékek, tönköly, zab stb.)
Minden termelőegységünkben támogatjuk és lehetőséget biztosítunk munkavállalóinknak a két keréken való közlekedéshez.
Lehetőség szerint partnereink által szervezett rendezvényeken, részvételünk esetén, az aktív életmódot támogató termékeinkkel fogunk részt venni.

Beszámolók:

2015. évi beszámoló letöltése

2016. évi beszámoló letöltése

 

3vissza