Kometa 99 Zrt.

A Kométa egyike a hazai húsipar legnagyobb szereplőinek, 2017-ben több, mint 43 milliárd Forint forgalmat bonyolítva. A vállalat évente több, mint 50 000 tonna húst dolgoz fel, melyet a hazai piacon értékesít, illetve a világ 43 országába exportál.

Kaposvári székhelyén és a fővárosi telephelyén több, mint 700 főnek ad munkát.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért csak és kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei feldolgozásához.

A Kométa, mint felelős élelmiszeripai gyártó, folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy minél magasabb minőségű és táplálkozás élettani értékű termékek kerüljenek a fogyasztók asztalára.

Fejlesztései eredményeként a Kométa termékei tökéletesen beilleszthetőek a helyes és változatos étrendbe.

A Kométa kiváló minőségű termékei kiemelkedően magas hústartalmúak, szójamentesek, gluténmentesek hozzáadott glutamátmentesek, és a termék típustól függően laktóz-, és tejfehérje mentesek is. Az idei évben bevezetésre került a Kométa Gold termékcsalád, melynek tagjai mesterséges színezéket nem tartalmaznak és 25%-kal csökkentette a kék matricával jelölt termékeinek  sótartalmát úgy, hogy azok ízélménye változatlan maradt.

Vállalásaink:

Hozzásegítjük fogyasztóinkat a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti sóbevitel fokozatos eléréséhez.

Kiemelt termékeink sótartalmát 25%-kal csökkentjük a versenytársakéhoz képest.

 

Táplálékérzékenységgel rendelkező fogyasztóink számára – választékunk bővítésével – új termékeket vagy termékcsoportokat teszünk elérhetővé.

Az összes Kométa termékünk gyártása során nem adunk hozzájuk:

  • glutént
  • szóját
  • laktózt (kivéve sajtos párizsi)
  • tejfehérjét (kivéve sajtos párizsi)

Beszállítóink specifikációja alapján a termékek összetevői sem tartalmazzák a fenti allergéneket.

 

3vissza