Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség

A Magyar Ásványvíz, Gyümölcsé és Üdítőital Szövetség (MAGYÜSZ), a magyarországi alkoholmentes italgyártók szakmai érdekvédelmi szervezete, amely a hazai ásványvíz-palackozók több mint 95 %-át, az üdítőital- és a gyümölcslégyártók mintegy 80 %-át képviseli. Az éves szinten 170 milliárd forint termelési értéket előállító cégek közvetlenül 5.000 embert foglalkoztatnak Magyarországon.
Valljuk, hogy az egészséges életmód alapja a mértékletes és sokszínű táplálkozás, illetve a mozgás, Szövetségünk ezért csatlakozott az ÉFOSZ által kezdeményezett mozgalomhoz. Az ásványvíz, gyümölcslé és üdítőital ágazat vállalatai – termékszerkezetüktől függően – folyamatos termék innovációval, az aktív életmódot népszerűsítő programok támogatásával, felelős reklámozással, a fogyasztók minél szélesebb körű tájékoztatásával járulnak hozzá a közös célok eléréséhez.

Vállalásaink:

Szakmai szövetségek vállalásai
Szakmai szövetségként vállaljuk, hogy szakmai rendezvényeinken, előadásokon, kiadványainkban, honlapunkon, személyesen, telefonban, e-mailben ösztönözzük tagjainkat, hogy tegyenek vállalásokat. Segítünk a megfelelő, és számukra legalkalmasabb vállalási téma kiválasztásában, minden szükséges szakmai segítséget magadunk a vállalt feladatok teljesítéséhez. Tájékoztatjuk őket a vállalásokkal kapcsolatos hírekről, eseményekről.

3vissza