Mirelite Mirsa Zrt.

A 100 %-ban hazai tulajdonban levő MIRELITE MIRSA Zrt. családi vállalkozásként működik, kizárólag magyar alapanyagok felhasználásával állít elő kiváló minőségű gyorsfagyasztott termékeket. Az 1984-es albertirsai alapítás után 1992-től a német Schöller vállalatcsoport, majd 2001-től a Nestlé csoport leányvállalataként működött. 2003-tól került újra százszázalékos magyar tulajdonba. Az ezt követő bővítések során került a portfoliójába a domoszlói és a miskolci hűtőház. 2010 óta a nagy múltú – hazánkban a gyorsfagyasztás technológiáját bevezető – MIRELITE márka tulajdonosa, melynek márkanevét fel is vette a nevébe.
Felelősen gondolkodó vállalatként kezdetektől elsődleges volt a MIRELITE MIRSA Zrt. életében a magyar értékek megőrzése és erősítése, melyet missziójának is tekint. A vállalat szakemberei ellenőrzik a termelést a vetéstől a betakarításig, szaktanácsadással segítik a termelőket annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű alapanyag kerülhessen feldolgozásra. A MIRELITE MIRSA Zrt az SGS Hungária által 1998 óta tanúsított ISO 9001 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet, melyet 2003 óta a BRC követelményeivel kiegészített, integrált minőségügyi rendszerként valósít meg termékgyártása és fejlesztései során.
Kiemelten figyel arra, hogy a lehető legjobb minőségű élelmiszerekkel lássa el a lakosságot, másrészt színes választékot kínál a legszélesebb fogyasztói kör számára, kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező és a legteljesebb íz-élményt biztosító termékeivel.

További információért látogasson el a www.mirelitemirsa.hu címre.

Vállalásaink:

Hozzásegítjük fogyasztóinkat a nemzetközi táplálkozási ajánlások szerinti sóbevitel fokozatos eléréséhez.
Termékfejlesztésünk során szem előtt tartjuk a felhasznált só mennyiségének csökkentését, melyet legalább egy termékünk esetében megvalósítunk 2016. év végéig

Hozzásegítjük fogyasztóinkat az életkoruknak és fizikai aktivitásuknak megfelelő, optimális mennyiségű kalória bevitelhez.
Honlapunkon és Facebook oldalunkon legalább évi öt megjelentetett ismeretterjesztő írással népszerűsítjük az optimális kalória-bevitel fontosságát és jelentőségét. Egyúttal a natúr, gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök egyszerű beszerezhetőségét biztosító webáruházunkra linkkel utalunk, ezzel népszerűsítve az egészséges táplálkozás alapját képező alacsony feldolgozottsági fokú termékek fogyasztását.

Előrecsomagolt termékeink 75 %-án (a kötelező tápértékjelölési előírásokon túlmenően) 2017. december 31-ig feltüntetjük az egy adagban található tápanyag és energia-tartalom mennyiségeket, valamint a referencia beviteli értékhez viszonyított százalékos értékeket.
A GS1 Magyarország SafeBrand projektjéhez történő csatlakozásunkkal a termékeinkre vonatkozó beltartalmi adatokat, az egy adagban található tápanyag és energia-tartalom mennyiségeket könnyen hozzáférhetővé tesszük (a kötelező tápértékjelölési előírásokon túlmenően).

Támogatjuk és ösztönözzük az aktív életmód népszerűsítését szolgáló programokat és kezdeményezéseket.
Sportrendezvények támogatásával és népszerűsítésével a honlapunkon és Facebook oldalunkon ösztönözzük az aktív életmód mindennapokba építését, legalább két rendezvényre vonatkozóan 2016 év végéig.

Egyéb vállalásaink:
Termékfejlesztésünk során szem előtt tartjuk a felhasznált adalékanyagok mennyiségének csökkentését, melyet legalább egy termékünk esetében megvalósítunk 2016. év végéig.

Beszámolók:

2015. évi beszámoló letöltése

2016. évi beszámoló letöltése

3vissza