Piszkei Öko Kft.

A Piszkei Öko Kft. Lábatlanon, a Gerecse lábánál, a Duna közelében található.1996-tól az ország első bio malma és bio pékségeként csak bioterméket gyárt és forgalmaz. A jelenlegi termékskála igen széles, vásárlóink közel kétszáz különböző bio malomipari és sütőipari termék közül válogathatnak. Az évek során számos díjat nyertünk, köztük szakmai és közönség díj egyaránt szerepel.

A biotermékeink előállításához szükséges bio gabonát (bio tönkölybúza, bio búza, bio rozs) hosszú évek óta ugyanazoknál a partnereinknél termeltetjük, ezáltal ők több mint szerződött felek számunkra. Pékségünkben csak a legjobb minőségű, magyar emberek által termelt, szigorúan ellenőrzött bio gabona kerül felhasználásra. Piszkei biotermékeinkhez frissen őrölt bio búza-, bio tönkölybúza- és bio rozslisztet használunk fel, amit saját malmunkban, közvetlenül sütés előtt őrlünk meg. A frissen őrölt bio liszt maradéktalanul megőrzi a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket és az őserőt.

Kenyereinket kovászos technológiával, élesztős és élesztőmentes kovásszal, állományjavító adalékok nélkül készítjük. Süteményeink tojás nélkül készülnek, tönkölybúzalisztből. Édesítőszerként mézet, nádcukrot, alma- és csicsókasűrítményt, gyümölcs-aszalványokat használunk.

A Piszkei Öko Kft. elkötelezett híve és követője egészséges életmódnak és táplálkozásnak.

Vállalásunk:

Termékeink 80%-ának részlegesen hidrogénezett növényolajból származó transzzsírsav szintjét 2019. december 31-ig 1,5 % alá csökkentjük.
A Piszkei Öko Kft. vállalat vezetése vállalja, hogy az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége által meghirdetett vállalások közül célul tűzi ki, hogy termékeiben 2019. december 31-ig részlegesen hidrogénezett növényolajból származó transzzsírsav szintjét 1,5 % alá csökkenti. Ennek érdekében megkezdődik a beszállítókkal történő egyeztetés a megfelelő alapanyag beszerzését tekintve.

Beszámolók:

2015. évi beszámoló letöltése

3vissza