Szakmai szövetségek vállalásai

Magyar Ásványvíz, Gyümölcslé és Üdítőital Szövetség
Szakmai szövetségként vállaljuk, hogy szakmai rendezvényeinken, előadásokon, kiadványainkban, honlapunkon, személyesen, telefonban, e-mailben ösztönözzük tagjainkat, hogy tegyenek vállalásokat. Segítünk a megfelelő, és számukra legalkalmasabb vállalási téma kiválasztásában, minden szükséges szakmai segítséget magadunk a vállalt feladatok teljesítéséhez. Tájékoztatjuk őket a vállalásokkal kapcsolatos hírekről, eseményekről.

Magyar Édességgyártók Szövetsége
Iparági Szövetségként vállaljuk, hogy tagvállalatainkat személyesen tájékoztatjuk a Vállalások fontosságáról, az azokkal kapcsolatos hírekről, eseményekről, valamint ösztönözzük őket a csatlakozásra. Személyesen, vagy telefonon és e-mailben vesszük fel a kapcsolatot a vállalatokkal, és segítünk nekik a számukra legmegfelelőbb, a tevékenységükhöz leginkább illeszkedő csatlakozási pontok megtalálásában.

Magyar Húsiparosok Szövetsége
Szövetségünk vállalja, hogy tagjait minden fórumon ösztönzi arra, hogy a lehető legtöbb vállalási ponthoz csatlakozzanak, ez által is együttműködve tagvállalatainkkal abban, hogy termékeik megfeleljenek az egyre szigorodó minőségi követelményeknek és a fogyasztók igényeinek. A szövetség vállalja, hogy tagjait folyamatosan informálja a vállalásokkal kapcsolatos információkról, tevékenységekről.
Szövetségünk vállalja, hogy a kormányzati szervekkel együttműködve a jövőben csökkenti egyes, nagy volumenben fogyó húskészítmények kalóriatartalmát.
Szövetségünk vállalja, hogy a kormányzati szervekkel együttműködve a jövőben csökkenti egyes, nagy volumenben fogyó húskészítmények sótartalmát.
Szövetségünk vállalja, hogy a kormányzati szervekkel együttműködve a jövőben csökkenti egyes, nagy volumenben fogyó húskészítmények zsírtartalmát.

Magyar Hűtő és Konzervipari Szövetség
Szakmai szövetségként vállaljuk, hogy szakmai rendezvényeinken, előadásokon, kiadványainkban, honlapunkon ösztönözzük tagjainkat, hogy tegyenek vállalásokat. Tájékoztatjuk őket a vállalásokkal kapcsolatos hírekről, eseményekről.
Koordináljuk a szakmai ágazati marketing program megfogalmazását, a feldolgozott zöldség-gyümölcsöket népszerűsítő és fogyasztás-ösztönző projekt előkészítését.

Magyar Pékszövetség
Célunk, hogy a sütőipari termékeink minél nagyobb számban természetes anyagokkal, illetve természetes technológiákkal készüljenek. Ahol ez csak részben valósítható meg, ott mérséklésre ösztönözzük a vállalkozókat a szerek használata terén. Erre ösztönözzük belső rendezvényeinken (pl. Pék Akadémiákon) a vállalkozókat. Ezzel szeretnénk hozzájárulni az életminőség javításához, a fogyasztókat jobb minőségű, biztonságos és ízletes termékekkel való ellátásához. Korábbi önkéntes vállalásunkat, a kenyér sótartalmának 2017 végéig 16 % -kal való csökkentésével folytatjuk.

 

3vissza