Újságíróknak / 2014-06-10

Kezdeményezésünkről röviden

Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) kezdeményezésére a hazai élelmiszer-feldolgozó vállalatok olyan vállalásokhoz csatlakozhatnak ezen a honlapon keresztül, amelyek a fogyasztók egészséges életmódjának, kiegyensúlyozott táplálkozásának előmozdítását szolgálják.

Az ÉFOSZ hisz abban, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás és az aktív életmód előmozdítása, valamint a népegészségügyi mutatók javítása kizárólag valamennyi érintett közreműködésével, társadalmi összefogással lehetséges.

Az „Élelmiszeripar a fogyasztók egészségéért – tegyünk együtt érte!” jelmondat híven kifejezi Szövetségünk azon törekvését, hogy minél nagyobb számban csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz olyan vállalkozások, szervezetek, amelyek egyetértenek céljainkkal és amelyek saját rendelkezésre álló eszközeikkel és lehetőségeikkel tevékenyen szeretnének közreműködni a hazai népegészségügyi helyzet javításában.

Az ÉFOSZ 2014. májusi közgyűlésén hirdette meg a kezdeményezést és ennek a honlapnak a segítségével osztja meg a csatlakozott vállalkozásokkal, az érintett szakmai szervezetekkel és nem utolsó sorban a fogyasztókkal a kezdeményezés előrehaladását, majd eredményeit.

Legfrissebb sajtóközleményünk itt elérhető.

Vonatkozó korábbi sajtóközleményeinket ittitt , és itt olvashatja.

További információ:

Szöllősi Réka ügyvezető igazgató
szollosir@efosz.hu
+3630/860-2604

3vissza