Mitől vagyunk elhízva – egészséges életmód a táplálkozástudományi szakember szemével
(Kubányi Jolán, MDOSZ elnök)
Egészséges táplálkozás. Hogyan vélekednek a fogyasztók?
(Jasák Helga, Szakály Zoltán, DE GTK)
Testedzés, sportolás minden nap?
(Monspart Sarolta egészségfejlesztő, tájfutó világbajnok)
NU-AGE projekt: a tudomány és az élelmiszeripar együttműködése az egészséges időskor elősegítése érdekében
(Pauer István, ÉFOSZ főtanácsadó)
Az élelmiszeripar felelőssége: az ÉFOSZ kezdeményezésének bemutatása
(Szöllősi Réka, ÉFOSZ ügyvezető igazgató)
Vállalati példák: miért érdemes a kezdeményezéshez csatlakozni?
Detki Keksz Kft.
(Juhászné Lipusz Marianna, export és marketing igazgató)
Univer Product Zrt.
(Palotás Gábor, Stratégiai és fejlesztési igazgató)